Bellissima Hair Spa je prvi salon za personalizovanu negu kose u Novom Sadu. U svom radu primenjujemo personalizovane tretmane, jedinstvene za svakog našeg klijenta.

Do savršene nege dolazimo na osnovu pregleda kože glave, koji je prvi korak u profesionalnoj nezi kose. Kako većina problema kose kreće od skalpa u Bellissima Hair Spa su najzastupljeniji tretmani za negu kože glave, protiv masnoće, peruti, protiv opadanja kose i podsticanje rasta nove kose. Ukoliko su na vlasima primetna velika oštećena najčešće primenjujemo tretmane za rekonstrukciju kose.

Naš Hair Spa nudi i ritualne tretmane, koji podrazumevaju pranje kose, masažu glave, stilizovanje i kolorizaciju kose, uz primenu odgovarajućih proizvoda koje određujemo nakon pregleda kose.

U Bellissima Hair Spa rade profesionalci obučeni na svetskim akademijama. Bez problema ćete dobiti savete i sugestije o obliku frizure koji bi vam najbolje išao uz oblik glave, kao i odabir boje kose idealne uz vaš ten i boju očiju.

Uz naš tim, klijenti mogu dobiti i savršena rešenja za kućnu negu. Nakon pregleda i primene idealnih tretmana dobijaju savete o preparatima, koje koriste kod kuće i ostvaruju dugoročne rezultate u lepoti, zdravlju i sjaju kose.

Sve tretmane radimo proizvodima prestižnih, premijum brendova za profesionalnu negu, u čiju smo se efikasnost uverili na osnovu dugogodišnjeg iskustva, kako u svetu, tako i kod nas.

Lepa vest je da Bellissima Hair Spa nudi mogućnost i poklon vaučera. Kada se uverite u fenomenalne rezultate naših tretmana, sigurni smo da ćete poželeti da poklon vaučerom obradujete dragu osobu za rođendan, Novu godinu, Dan žena ili jednostavno bez povoda.

S poštovanjem,
Bellissima Hair Spa tim

Šta drugi kažu o nama

Pogled na naš salon iz drugačijeg ugla

Naši brendovi

Prilikom tretmana koristimo samo najkvalitetnije brendove za negu kose i kože glave!

Bellissima Hair Spa Tim

Odaberite najbolje eksperte za negu i stilizaciju kose!
Ivan Vasiljev
Profesor frizerske struke

Edukator Tecna

Vidal Sassoon licenciran trener

Osnivač Vasiljev frizerskih salona

Vesna Pauković
Frizer

Kolorista i terapeut Tecna hair care Srbija

Nenad Mišić
Frizer

Kolorista

Edukator Tecna hair care Srbija

Bojan Berberski
Frizer

Edukator Tailor's Srbija V stepen

Predavač za muške frizere

Dobrodošli u Bellissima Hair Spa & Shop