Tecna biotransformer tretman

Sa Bio Transformer-om možete preokrenuti proces oštećenja kose za oko 2/3 meseca, vraćajući se zdravoj i sjajnoj kosi kao da je prirodna. Ovaj specifični tretman čini kosu odmah zdravom i sjajnom, trenutno mekšom i punijom, poboljšava gustinu i eliminiše kovrdžanje. Organski proizvod koji transformiše vašu vas iznutra, jača koren i kutikulu dlake.

Kerastase densifique

Tretman za postizanje gušće i bujnije kose. U kombinaciji sa glikanskim kompleksom i polimerima za teksturu, ova nega na bazi Stemoksidina® vizuelno povećava gustinu kose. Kosa deluje gušće od korena do vrha. Kosa dobija bolju teksturu, otpornija je i čvršća, bolje podnosi kolorizaciju i feniranje.

Alterna caviar anti aging

Tretman za nadopunjavanje i podmlađivanje suve, grube i oštećene kose Sadrži ekskluzivnu morsku svilu koja pomaže u obnavljanju vlage,hidrira kosu. Formulisano sa luksuznim ekstraktom kavijara, bogatim omega masnim kiselinama, vitaminima i mineralima koji pomažu u obrani i zaštiti od faktora zbog kojih se kosa oseća i izgleda starije: eliminiše efekte fizičkog, hemijskog i prirodnog starenja kose.