Hydracore tretman

hranljivi tretman za kosu koja je izgubila svoju prirodnu mekoću usled hemijskih, termičkih, klimatskih i genetskih tretmana. Sofisticirana linija, zasnovana na najsavremenijoj tehnologiji, koja sadrži najveću koncentraciju apsolutno inovativnih i visoko efikasnih aktivnih sastojaka. Obnavljajuće i zaštitno dejstvo koristi formulu bez masti, koja je prvenstveno odgovorna za često utegnut i tanak izgled kose.

Kerastase extentioniste

Ovaj tretman namenjen je dugoj kosi koja se teško održava. Sadrži Creatine R™ tehnologiju, moćnu fuziju kreatina i ceramida + maleinsku (maleic) kiselinu – koja deluje na kosu od temena do vrha vlasi. Ostavljaju kosu jakom, otpornom, mekom i sjajnom. Kosa je nakon tretmana zaštićena i otporna na pucanje i krzanje krajeva.

Alterna caviar bond repair

Tretman za ispunjavanje kose mikro-perlama i popravljanje oštećene kose.Dubinski obnavlja vlasi sa mikro-perlama koje se aktiviraju u dodiru sa vodom i ispuštaju visoko-koncentrovane doze proteina koji grade pramenove. Ova originalna mešavina sastojaka pomaže da se kosa restrukturiše, popunjavanjem pukotina na svakom pojedinačnom pramenu i zaglađivanjem kutikule kose. Hrani i jača, poboljšavajući poslušnost i čineći kosu mekom, sjajnom i potpuno obnovljenom.