Tecna spa enzyme therapy

– prva profesionalna terapija za rekonstrukciju oštećene kose koja koristi najnoviju enzimsku tehnologiju, potpomognutu ekskluzivnim sastojkom – Coenzime Q10. Terapija u potpunosti obnavlja oštećenu strukturu, trenutno poboljšavajući stanje kose reintegracijom svih osnovnih komponenti koje se u njoj nalaze.

Hydracore tretman

hranljivi tretman za kosu koja je izgubila svoju prirodnu mekoću usled hemijskih, termičkih, klimatskih i genetskih faktora. Sofisticirana linija, zasnovana na najsavremenijoj tehnologiji, koja sadrži najveću koncentraciju apsolutno inovativnih i visoko efikasnih aktivnih sastojaka. Obnavljajuće i zaštitno dejstvo koristi formulu bez masti, koja je prvenstveno odgovorna za često utegnut i tanak izgled kose.

Kerastase blond absolu

veoma intezivan tretman za farbanu i/ili blajhanu kosu, koji zahvaljujući hijaluronskoj kiselini obnavlja i štiti kosu. Posebno kreiran za blond nijanse. Zatvara kutikulu vlasi i pruža efekat negovane, na izgled zdrave vlasi kose. Ojačava vlas kose i neguje oštećene krajeve.

Kerastase croma absolu

Tretman za intenzivnu negu protiv poroznosti, za osetljivu i oštećenu bojenu kosu. Preporučen tretman za srednju do debelu vlas. Snažna formula, prodire u vlas kako bi umanjila poroznost i ojačala kosu iznutra za kosu zdravijeg izgleda, mekšu i sjajniju, koja je oštećena farbanjem.

Alterna caviar color

Tretman pomaže da boja duže bude trajnija i živopisnija. Moćni leave-in proizvodi ove linije štite od UV zračenja, čuvaju boju i sprečavaju njeno ispiranje.