Hydracore tretman

hranljivi tretman za kosu koja je izgubila svoju prirodnu mekoću usled hemijskih, termičkih, klimatskih i genetskih faktora. Sofisticirana linija, zasnovana na najsavremenijoj tehnologiji, koja sadrži najveću koncentraciju apsolutno inovativnih i visoko efikasnih aktivnih sastojaka. Obnavljajuće i zaštitno dejstvo koristi formulu bez masti, koja je prvenstveno odgovorna za često utegnut i tanak izgled kose.

Tecna spa enzyme therapy

prva profesionalna terapija za rekonstrukciju oštećene kose koja koristi najnoviju enzimsku tehnologiju, potpomognutu ekskluzivnim sastojkom – Coenzime Q10. Terapija u potpunosti obnavlja oštećenu strukturu, trenutno poboljšavajući stanje kose reintegracijom svih osnovnih komponenti koje se u njoj nalaze.

Kerastase elixir ultime

tretman namenjen izuzetno suvoj kosi, koja je beživotna i bez sjaja. Liniju proizvoda ovog tretmana, čine različite vrste ulja za tanku kosu, za bojenu kosu i za sve tipove kose. Obogaćeno Intra-Cylane® molekulima i Oléo kompleksom, bogatom mešavinom četiri dragocena ulja koja sadrži: arganovo ulje, kukuruzno ulje, ulje kamelije i prakaksi ulje.

Kerastase nutritive

Tretnam namenjem lomljivoj suvoj kosi. Inovativna tehnologija INTRA-CYLANE mineralna, sadrži komponente koje stvaraju 3D mreže sa silikonskom strukturom koja prodire u strukturu kose skroz do korteksa i trajno poboljšava stanje kose.

Kerastase force arcitecte

Tretman koji nadograđuje kosu, za jačanje lomljive, oštećene kose, sa ispucalim krajevima čiji stepen erozije je vidljiv. RESISTANCE FORCE ARCHITECT tretman za kosu daje osećaj jačine oštećenoj, lomljivoj kosi. Obnova kose koja je primeti nakon prvog tretmana.

Alterna caviar moisture

Kavijar tretman za dodatnu hidrataciju kose protiv starenja. Intenzivni tretman za hidrataciju koji kosi pruža vlagu koja joj nedostaje i pomaže svakom pramenu da zadrži vlažnost, poboljšavajući opštu glatkost i poslušnost kose. Sa HydraComplex-om, ultrahidratantnom mešavinom sastojaka koja se vezuje sa vodom, pružajući najviši nivo prirodne hidratacije ožednelim pramenovima.