Bellissima Hair Spa - stilizovanje i kolorizacija kose

Frizerski salon Novi Sad, ukoliko tražite zaista kompletnu profesionalnu uslugu u glavnom gradu Vojvodine, mora imati visoke standarde. Oni se odnose na rad stučnog osoblja sa bogatim iskustvom, ali i primenu najboljih preparata za negu kose.

Stilizovanje i kolorizacija kose su dve najčešće usluge u frizerskim salonima. Podrazumevaju promenu oblika i boje kose, kako šišanjem, feniranjem, presom ili uvijačima, tako i bojenjem kose različitim tehnikama.

Glavni razlozi za kolorizaciju kose su kozmetičke prirode. Klijenti žele da prekriju sedu kosu, da imaju boju koja se smatra modernijom ili poželjnijom. Ponekad shvate da im neka druga boja kose bolje stoji ili jednostavno žele da se vrate svojoj prirodnoj nijansi, pa farbanjem u nju žele da razlika pri rastu kose bude manje primetna. Nekima je potrebna promena, pa se odlučuju na potpunu transformaciju boje. Najčešče iz tamne u svetlu ili obrnuto.

frizerski salon novi sad - stilizacija i kolorizacija kose - bellissima hair spa

Bellissima Hair Spa – prvi hair spa frizerski salon Novi Sad

 

Frizerski salon Novi Sad, jedan od retkih koji može da zadovolji standarde i najzahtevnijih klijenata kada su u pitanju vrhunsko stilizovanje i kolorizacije kose, svakako je naš Bellissima Hair Spa. U pitanju je prvi frizerski salon i spa za personalizovanu negu kose u Novom Sadu.

Kolorizacija kose je svakako jedna od usluga koje pružamo. Ona se može obaviti profesionalno, u frizerskom salonu, ili samostalno kod kuće. Naše iskustvo je pokazalo da bojenjem kose kod kuće rezultat najčešće nije zadovoljavajući. Farbanjem običnim bojama za kosu ili uz neodgovarajući primenu hidrogena bez preparata za negu nastaju velika oštećenja, a boja ne ispadne baš onako kako je zamišljeno. Slična situacija je i sa šišanjem ili samostalnim uvijanjem kose. Tada se klijenti vraćaju u salon, da ispravljamo greške.

Bellissima Hair Spa je prvi izbor kada želite da dobijete profesionalnu uslugu u stilizovanju i kolorizaciji kose, bez oštećenja. U tom procesu naša mislija je da i postojeća oštećenja minimalizujemo, radi dobijanja najboljih rezultata.

Sve tretmane za negu, stilizovanje i kolorizaciju kose radimo proizvodima premium brendova za profesionalnu negu. Kerastase, TECNA i Alterna su samo neki od njih. Kosu farbamo negujućim bojama. U efikasnost preparata i boja koje koristimo smo se mnogo puta uverili kroz edukacije i dugogodišnji rad, kako u svetu, tako i kod nas.

pregled kose - bellissima hair spa - frizerski salon Novi Sad

Tri koraka do savršene kose

 

Ceo proces do savršene kose je zapravo vrlo jednostavan i odvija se u nekoliko koraka.

Pregled kose

Prvo je potrebno da zakažete pregled kose. Tek nakon pregleda, uvidom u njeno stanje, postojeća oštećenja, teksturu i boju, možemo znati koji je tretman za vas najbolji.

Većina problema s kosom potiču od problema na skalpu. Najčešći su perutanje temena, opadanje ili ubrzano mašćenje kose… Zato je potrebno da utvrdimo da li je skalp zdrav. Važno je da znamo da li postoje optimalni uslovi za rast zdrave kose. Ako su ti uslovi obezbeđeni, onda je i proces oporavka oštećenja znatno lakši i brži.

Primena odgovarajućeg tretmana

 

Nakon pregleda kose dogovaramo odgovarajući tretman. Potom slede pranje kose i masaža glave, a onda i primena tretmana.

Probleme vlasišta uspešno rešavamo tretmanima protiv opadanja kose ili tretmanima protiv peruti, svraba i suvoće temena. U ponudi imamo i odlične tretmane za različite tipove kose. Tretman za farbanu kosu, za dugu kosu, za suvu kosu, za kovrdžavu, itd.

Ukoliko ustanovimo ozbiljne probleme ili jača oštećenja kose tretmani se moraju kombinovati. U takvim situacijama imamo program od četiri do šest dolazaka, prilikom kojih se rade tretmani nege koji dopunjuju jedan drugog.

Stilizovanje i kolorizacija kose

 

Jedan od dolazaka je svakako i adekvatno kolorisanje kose, profesionalno šišanje i stilizovanje.

Ponosni smo što je svaki od ovih procesa personalizovan. Svaki naš klijent dobija sugestije o izboru boje kose i frizure koja bi najbolje odgovarala uz lice na osnovu tena, prirodne boje očiju i kose, kao i oblika glave i lica.

Saveti za dalju negu

Nakon tretmana klijenti dobijaju i savete o održavanje kose, radi očuvanja lepote kose i dugoročnih rezultata tretmana.

Zato kada pomislite na frizerski salon Novi Sad, pomislite na Bellissima Hair Spa. Zakažite svoj termin za stilizovanje i kolorizaciju kose ili ga poklonite nekome. Sigurno ćete uživati, a vaša kosa će vam biti zahvalna.

Frizerski salon Bellissima Hair Spa Novi Sad radno vreme

 

Radno vreme salona:

 

Ponedeljak – Petak: 08h – 21h

Subota: 13h – 21h

Nedelja: neradni dan